Roope-setä-lehti tarjous, Roope-sedän lehden/taskukirjan tilaustarjous


Roope-setä - Lehtitarjous edullisimmin suoraan kustantajalta kampanjalinkin avulla.


Roope-sedän omassa taskukirjassa kaikki sarjat ovat Suomessa ennen julkaisemattomia.

Akkarin ja Taskarin parhaat puolet yhdessä paketissa! Roope-setä on visukintun ikioma nimikkolehti, joka ilahduttaa italialaisen Ankka-tuotannon ystäviä joka kuukausi. Vuoden takaisen kokouudistuksensa jälkeen Roope on sujuvasti yhdistänyt Akkarin ja Taskarin parhaat puolet huimaksi sekoitukseksi uunituoreita sarjoja kuin klassikoitakin.

Roope-setä seikkailee omassa taskukirjassaan. Ankkamaailman tehokkaimmalla bisnesnokalla varustettu miljardööri johtaa usein sukulaispojistaan koostuvan retkikuntansa mitä huimimpiin seikkailuihin maailman ääriin ja jopa ziljoonien valovuosien päähän kaukaisille planeetoille. Taskukirjan kaikki sarjat ovat Suomessa ennen julkaisemattomia. Joka numerossa on 3-4 pitkää seikkailua, yhteensä 100 vauhdikasta sivua. Lisäksi kerran vuodessa ilmestyy erikoispaksu 132-sivuinen numero. Jokaisessa Roope-sedän numerossa on mukana keräilykuva.


Roope-setä -lehden tilaus: Tutustumistarjous edullisimmin suoraan kustantajalta. 

Kyllä kiitos, tilaan Roope-setä-lehden edulliseen kustantajan tarjoushintaan


Takaisin Sanoma Magazinesin osastolleTakaisin lasten osastolle
 
Lehtipojat.fi on lehtien hintavertailusivusto. Kaikki lehdet kampanjahintaan. Tarjoukset päivittyvät jatkuvasti, uusimman kampanjaedun näet aina klikkaamalla valitsemaasi lehteä. Lähes kaikki lehtitarjoukset sisältävät myös tilaajalahjan, joka esitellään tilauslomakkeella. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.