Seiska-lehti, edullisin uusi tarjous 2020 + tilaajalahja


Seiska tarjoilee aina viikon kuumimmat puheenaiheet.

Liki miljoona lukijaa nauttii viikoittain viihdealan ammattitaitoi­simmin tehdyn Seiskan mukaansa tempaavista sisällöistä.  Kuumimmat juorut ja koskettavimmat elämäntarinat luet ensin Seiskasta! Seiska tarjoaa viikon puhutuimmat aiheet. Seiskasta voit lukea tänään sen, mistä muut lehdet keskustelevat ensi viikolla asian noustua yleiseksi puheenaiheeksi.

Seiska on kurkistusikkuna julkkisten kulissien taakse. Seiska tarjoilee uusimmat tiedot, tiukkoja julkkishaastatteluja, mutta myös koskettavia tarinoita tavallisista ihmisistä. Pääset mukaan tarinoihin tilaamalla lehden kotiisi. Myös lukijat osallistuvat innokkaasti Seiskan tekemiseen: hauskat kuvat, vitsit, terveiset julkkiksille ja vihjeistä koottava Kääk-juorupalsta ovat tästä mainioita esimerkkejä. Mukana myös todella kattava TV-opas.

Yhteensä 52 numeroa vuodessa, ilmestyy viikoittain (joitakin tuplanumeroita vuodessa).

Kyllä kiitos, tilaan Seiska-lehden edulliseen kustantajan tarjoushintaan


Takaisin Aller Median osastolle
 
Lehtipojat.fi on lehtien hintavertailusivusto. Kaikki lehdet kampanjahintaan. Tarjoukset päivittyvät jatkuvasti, uusimman kampanjaedun näet aina klikkaamalla valitsemaasi lehteä. Lähes kaikki lehtitarjoukset sisältävät myös tilaajalahjan, joka esitellään tilauslomakkeella. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.