V8-lehti tarjous, V8-Magazine -lehden tilaustarjous ja tilaajalahja


V8-Magazine - Lehtitarjous edullisimmin suoraan kustantajalta kampanjalinkin avulla.


V8-Magazine - Suomen suurin jenkkiautolehti, alansa auktoriteetti

Suomen suurin jenkkiautolehti tarjoaa ylivertaisia autounelmia, luotettavaa tietoa ja reilusti nostalgiaa. Veekasi esittelee upeimmat autot, seuraa alan tapahtumia meillä ja muulla, opastaa amerikkalaisten autojen rakentamisessa ja kertoo mielenkiintoisista ihmisistä autojen takana.

V8-Magazine, Suomen suurin ja vanhin jenkkiautolehti täyttää 35 vuotta! Amerikkalaiset autot ja niiden rakentelu on enemmän kuin harrastus, se on elämäntapa, jossa lehti on täysillä mukana. Veekasi kertoo kaiken amerikkalaisista autoista ja niiden rakentelusta. Rakenteluharrastuksen tiennäyttäjä luo juhlavuonna katseen taustapeiliin ja kertoo tarinoita menneiltä vuosilta.

Veekasi tarjoaa ylivertaisia jenkkiautounelmia, nostalgiaa, tekniikkaa ja tietoa. Samoihin kansiin mahtuvat kiehtovat autoesittelyt meiltä ja muualta, alan tapahtumat ja tietysti ihmiset autojen takana. Autoja rakennetaan suurella sydämellä, useita vuosia, kiirehtimättä. Lehdestä löytyy yksityiskohtaista teknistä tietoa ja käytännön ohjeita, jotka auttavat rakentelussa. Veekasi pitää lukijat ajan tasalla jenkkiautoharrastuksessa. Alansa auktoriteettilehti syntyy harrastajalta harrastajalle. Ihmisille, joille jenkkiautot ovat elämäntapa.

10 numeroa vuodessa, ilmestyy noin 1 kk välein.


V8-Magazinen tilaus: Tutustumistarjous + tilaajalahja edullisimmin suoraan kustantajalta.

Kyllä kiitos, tilaan V8-lehden edulliseen kustantajan tarjoushintaan


Takaisin Sanoma Magazinesin osastolle
 
Lehtipojat.fi on lehtien hintavertailusivusto. Kaikki lehdet kampanjahintaan. Tarjoukset päivittyvät jatkuvasti, uusimman kampanjaedun näet aina klikkaamalla valitsemaasi lehteä. Lähes kaikki lehtitarjoukset sisältävät myös tilaajalahjan, joka esitellään tilauslomakkeella. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.